Valmennukset

Urheiluvalmennus M. Halonen tarjoaa laadukasta ja ammattitaitosta urheiluvalmennusta seuraaviin lajeihin: nyrkkeily, kuntonyrkkeily, kuntosaliharjoittelu, pilates, uinti, juoksu, ryhtitreeni, kehonpainoharjoittelu, toiminnallinen voimaharjoittelu, circuit-treeni, kehonhuoltotreeni, rentoutusharjoittelu sekä mentaaliharjoittelu. Lajeja voidaan myös yhdistellä toiveiden mukaan!

Pääpaino yrityksellä on urheilijoiden fysiikkavalmennuksessa sekä eri-ikäisten ihmisten kuntosalivalmennuksessa, tukiharjoittelussa sekä turvallisessa ja tehokkaassa voimaharjoittelussa.

Tältä sivulta löydät esittelyt valmennuskokonaisuuksista, valmennushinnaston ja yhteydenottolomakkeen, jolla voit ilmoittautua valmennukseen. Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään, niin lähdetään yhdessä toteuttamaan tavoitteitasi!

Maarit-07212

 

VALMENNUSHINNASTO

 

Henkilökohtainen harjoitusohjelma:

Mikäli sinulla on yleisimmät treeniliikkeet jo hallussa, mutta kaipaisit kuitenkin ammattilaisen laatimaa henkilökohtaista harjoitusohjelmaa tukemaan omia tavoitteitasi, on tämä erinomainen vaihtoehto. Henkilökohtaisen harjoitusohjeman lisäksi suositellaan ottamaan ainakin yksi valmennuskerta, jotta harjoitusohjelman liikkeet tulee varmasti suoritettua oikein.

Henkilökohtainen harjoitusohjelma                                                              79e

Henkilökohtainen harjoitusohjelma + yksittäinen valmennuskerta      149e

Ruokavalioanalyysi + opas terveelliseen ravitsemukseen                         89e

 

Yksittäinen valmennuskerta ja sarjakortit

Mikäli et tarvitse varsinaista harjoitusohjelmaa, mutta kaipaisit ammattilaisen apua esimerkiksi treenitekniikoihin, kehonhuoltoon, fysiikkatreeniin ja turvalliseen harjoitteluun, yksittäiset valmennuskerrat ovat hyvä valinta. Valmennuskerrat ovat aina henkilökohtaisesti omien tavoitteidesi ja toiveidesi mukaan suunniteltuja.

Yksittäinen valmennuskerta                                   79e

3 x valmennuskerta                                                  199e

5 x valmennuskerta                                                  340e

10 x valmennuskerta                                               ALE 599e (norm. 650e)

 

Jatkuvat valmennukset

Mikäli sinulla on pidemmän tähtäimen tavoitteita (esimerkiksi -10kg:n painonpudotus, 10km:n juoksu aikaa vastaan, voiman kehittäminen tai vapauintitekniikan oppiminen jne…) suositellaan jatkuvaa valmennusta. Jatkuva valmennus sisältää myös henkilökohtaisen harjoitusohjelman, ja tarpeen mukaan pakettiin voidaan liittää myös ruokavalioanalyysi ja ruokavalion seuranta. Tässä valmennusmuodossa harjoittelu on intensiivistä ja tehokasta. Valmennus sovitaan aina vähintään 2kk kerrallaan.

Valmennukset 1krt/kk                       110e

Valmennukset 2krt/kk                       160e

Valmennukset 4krt/kk                       300e

 

 

Valmennukset toteutetaan Pääkaupunkiseudun alueella joko urheilupuistoissa, kuntosaleilla, uimahalleilla tai asiakkaan kotona.

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa valmennuskokonaisuutta? Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva valmennuskokonaisuus.

Henkilötietojen käsittelyyn suhtaudutaan sivustolla vakavasti. Henkilötietoja käsitellään aina luottamuksellisesti eikä niitä jaeta edelleen kolmannelle osapuolelle.