Info

Kenelle valmennukseni sopivat?

Aloittelija

kumppari2

Haluatko aloittaa liikunnan harrastamisen, mutta et oikein tiedä miten? Välttämättä kuntosalitreeni ei kiinnosta etkä tiedä mitä tekisit? Haluaisitko kenties pudottaa painoa, parantaa peruskuntoa ja jaksamista tai saada lisää lihasmassaa? Autan sinua luomaan tavoitteita ja oppimaan terveellisiä elämäntapoja osaksi jokapäiväistä elämää. Valmennuksissa huomioidaan elämäntilanteesi ja ajankäytölliset mahdollisuutesi.

Yksinkertaisia ja helppoja vinkkejä – kaikkea ei tarvitse muuttaa kerralla. Tutustu eri valmennuksiin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Kuntoliikkuja

haba

Onko liikunta jo osana elämääsi ja nyt haluaisit saada lisää kehitystä? Haluatko saada lisää vinkkejä liikuntaan, terveellisiin elämäntapoihin ja ravintoon liittyen? Kenties haluat varmistaa, että harjoittelet oikein ja turvallisesti?

Mikä tavoitteesi onkaan, suunnitellaan sinulle treeniohjelma, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Kaikki ohjelmat suunnitellaan yksilöllisesti muu elämäntilanne, ajankäytölliset resurssit ja mahdolliset rajoitteet huomioiden. Tutustu valmennuksiin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Aktiivitreenaaja

mave

Treenaat tosissasi, mahdollisesti kilpailetkin, mutta silti kaipaat lisää vinkkejä treeniin, kehittymiseen, oheisharjoitteluun, lihashuoltoon, palautumiseen tai ravintoon liittyen?

Usein pienillä asioilla voi olla ratkaiseva merkitys – huolellisesti suunnitellun ja monipuolisen harjoitusohjelman / oheisharjoitusohjelman lisäksi saat vinkkejä, millä muilla keinoin pystyt parantamaan suorituksia. Tavoitteelliselle aktiivitreenaajalle suosittelen pidempiaikaista valmennusta kehityksen seuraamiseksi ja lisäharjoitteiden omaksumisen takaamiseksi. Tutustu valmennuksiin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Urheilija

rolzu

Urheilijalle, joka haluaisi kehittyä parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestään, parantaa kilpailusuoritustaan ja saada kokonaisvaltaista valmennusta harjoittelun tueksi, tarjoan pidempiaikaista yksilövalmennusta erillisin sopimuksin, aina henkilökohtaisen tilanteen mukaisesti. Valmennuksissa pureudutaan lajikohtaisen harjoittelun lisäksi urheilijan kausittaiseen jaksotukseen, elämänrytmiin sekä oheisharjoitteluun pintaa syvemmältä; kuten kehonhuoltoon, fysiikkaharjoitteluun sekä mentaaliharjoitteluun. Alaikäisiä urheilijoita otan valmennukseen huoltajan suostumuksella. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan henkilökohtaisesta valmennuksesta!