Coach

”Rakastan sitä tunnetta, kun olen haastanut kehoni ja mieleni tekemään jotain uutta ja pelottavaa – olen taas haastanut ylittämään itseni. Hiki virtaa, sydän hakkaa rinnassa ja endorfiinit jylläävät ympäri kehoani. Rakastan haasteita ja itseni ylittämistä. Rakastan sitä, kun tunnen antavani kaikkeni. Rakastan jatkuvaa kehittymistä, onnistumisen tunteita ja kovan treenin aikaansaavaa poltetta lihaksissa. Urheilun tuomat onnistumisen kokemukset antavat minulle voimaa ja itsevarmuutta lähteä toteuttamaan myös muita tavoitteita ja unelmia.”

Urheilu on ollut jo yli kymmenen vuoden ajan suurin intohimoni ja kutsumukseni. Olen itse ollut aloitteleva liikkuja, kuntoilija, aktiivitreenaaja ja urheilija. Oman harjoittelu-urani aikana olen törmännyt kerta toisensa jälkeen tilanteeseen, jossa tarvitsisin apua kokeneemmalta valmentajalta tai tukihenkilöltä. Vaikka olen ollut lukuisissa valmennuksissa, olen ollut useamman kerran tilanteessa, jossa palaset eivät loksahda paikoilleen – kokonaisvaltaisen ja yksilölähtöisen valmennuksen sijaan harjoittelun suunnittelu onkin ollut liian rikkonaista ja sen seurauksena olen kokenut ja nähnyt vammautumista, ylikuntoa ja suorituksia, jossa olisi päässyt parempaan, mutta ”se jokin” on puuttunut.

Siksi haluankin nyt koota mahdollisimman kokonaisvaltaisia, yksilöllisiä ja laadukkaita valmennuspalveluita, ja auttaa muita ihmisiä löytämään niitä samoja onnistumisen kokemuksia ja itsensä ylittämistä urheilun ja liikunnan avulla. IMG_20180612_135854_198

Omaan lajitaustaani kuuluvat kilpanyrkkeily, kilpajuoksu, ratsastus ja kuntosaliharjoittelu. Nykyisin oma harjoitteluni rakentuu erittäin tavoitteellisesta toiminnallisesta voimaharjoittelusta sekä uinnista. Määrätietoisuuteni ja palavan intohimoni takia haluan itse kehittyä paitsi valmentajana myös urheilijana parhaaksi versioksi itsestäni. Kovatehoisen treenaamisen lisäksi täydennän ja monipuolistan harjoitteluani kehonhuollon, pilateksen, lenkkeilyn, joogan ja mentaaliharjoittelun avulla. Laajan omakohtaisen harjoittelutaustan lisäksi olen kouluttautunut AMK Fysioterapeutiksi, urheiluhierojaksi ja nyrkkeilyohjaajaksi. Yksilövalmentamisen lisäksi toimin liikunnanopettajana ja vesiliikunnanohjaajana Pääkaupunkiseudulla. Valmennan, opetan ja ohjaan viikoittain yli kahtasataa ihmistä, joten minulla on runsaasti kokemusta eri tasoisten liikkujien ja urheilijoiden ohjaamisesta. Ravitsemusta olen opiskellut sekä ammattikorkeakoulussa että avoimessa yliopistossa niin yksilötasolla kuin globaalista näkökulmasta tarkasteltuna sekä auttanut ja opastanut lukuisia asiakkaita kohti terveellisempiä elämäntapoja. Olenkin jo vuosia valmentanut asiakkaita aloittelevista liikkujista kilpaurheilijoihin. Viimeisten vuosien aikana olen toiminut myös ohjaajana ja opettajana Reuma-, Selkä- ja Hengitysyhdistyksille, joten osaan hyvin ottaa huomioon yksilölliset toimintakyvyn rajoitteet. Minulta löytyy siis omakohtaista kokemusta, koulutusta ja ammatillista kokemusta liikunnasta, urheilusta, ravitsemuksesta sekä terveellisistä elämäntavoista. Tällä hetkellä täydennän osaamistani opiskelemalla urheilupsykologiaa ja mentaalivalmennusta.

Missionani on luoda mahdollisimman kokonaisvaltaisia, yksilölähtöisiä, laadukkaita ja ammattitaitoisia valmennuspalveluita, joiden avulla kuka tahansa aloittelijoista urheilijoilhin pystyy haastamaan itseään, kehittymään ja saavuttamaan tavoitteitaan. Opetan, ohjaan ja valmennan sinua kohti terveellisiä elämäntapoja, autan saavuttamaan liikunnallisia tavoitteita sekä kannustan ja haastan sinua ylittämään itsesi yhä uudelleen ja uudelleen.

“Mikään ei myöskään voita sitä tunnetta, kun näen asiakkaani ylittävän itsensä, saavuttavan tavoitteensa ja tekevän huippusuorituksen. Matka tavoitteeseen on saattanut olla pitkä ja kivinen, eikä vastoinkäymisiltä ole vältytty. Silti sisukkuudella, suunnitelmallisuudella ja periksiantamattomuudella ollaan päästy askel askeleelta eteenpäin. Kun näen asiakkaani riemuitsevan onnistumisesta, voin olla itse myös tyytyväinen valmennukseen. ” – coach Maarit Halonen

Oli sitten tavoitteenasi yltää parempiin voimasuorituksiin, poistaa stressiä liikunnan avulla, oppia uusia liikunnallisia taitoja, parantaa aerobista kuntoa tai ylipäätään lisätä liikuntaa tai pudottaa painoa, autan sinua luomalla yksilöllisen harjoitusohjelman ja kannustamalla aina yhä parempiin suorituksiin, itsesi ylittämiseen ja onnistumisen kokemuksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä! Takaan, että valmennus on laadukasta ja yksilöllistä. Jokaiselle löytyy sopiva keino treenata  – olit sitten aloittelija, kuntoilija, aktiivitreenaaja tai urheilija!

 

P.s. Luethan myös blogiani! Päivitän sinne aktiivisesti erilaisia vinkkejä harjoitteluun, palautumiseen ja ravitsemukseen sekä jaan myös sekä omia että asiakkaideni treenikokemuksia. Blogiin pääset TÄSTÄ.