Unelmista totta

Tiedätkö sen tunteen, kun olet jo pitkään haaveillut toteuttavasi suuren unelmasi, mutta et ole saanut aikaiseksi ryhtyä toteuttamaan alitajunnassa leijailevia haaveita. Kenties olet ajatellut elämäntilanteesi olevan mahdoton tai muuten vaan et ole kokenut riittävää itsevarmuutta unelmien toteuttamiseen. Jatkuvasti odotat sitä päivää, milloin olisi oikea hetki toteuttaa se suuri unelma.

Mutta milloin se oikea hetki on? Elämä muuttuu jatkuvasti, aika kuluu ja tapahtuu asioita, joihin ihminen itse ei pysty vaikuttamaan. Ei aika pysähdy tai sitä saa lisää vaikka haluaisi – mutta siihen, miten ajan käyttää, pystyy jokainen itse vaikuttamaan. Jos jatkuvasti vain odottaa ja odottaa… sitten kun on oikea hetki…

Usein ihminen löytää enemmän esteitä unelmien saavuttamiseen kuin mahdollisuuksia. Silloin onkin hyvä irtautua hetkeksi omasta elämästään ja tarkastella sitä objektiivisesti. Huomaat oman elämäsi ikään kuin ulkopuolisen silmin ja ymmärrät, mitkä kaikki asiat onkaan hyvin ja mitä kaikkia mahdollisuuksia onkaan. Jos hetkeksi suljet kaikki lukkiutuneet ajatukset mielestäsi, annat unelmiesi lentää vapaasti ja mietit tosissaan niitä mahdollisuuksia. 

cropped-testi11.jpg

Silloin ymmärrät, että ajankäyttö onkin vain järjestelykysymys, ympäriltä löytyy kannustavia ihmisiä ja huomaat sisälläsi pursuavan innokuuden: “Kyllä minä pystyn siihen! Minussahan on potentiaalia.” 

“Ja se tunne, kun on aina haaveillut juoksevansa maratonin ja nyt makaa maaliviivan ylittäneenä urheiluradan varrella sydämen hakatessa rinnassa, suolaisten hikipisaroiden valuessa suuhun ja onnenkyyneleen valuessa silmäkulmasta. Silloin tietää onnistuneensa.”

Oli unelmasi mikä tahansa, kaikki lähtee sinusta itsestäsi. Kun sinulla on motivaatiota toteuttaa unelmasi, tarvitaan usein vain se henkilö, joka kannustaa eteenpäin ja antaa sinulle lisää rohkeutta. Matkan varrella tulee väistämättä vastaan epäonnistumisia vastoinkäymisiä, kaikki ei aina mene niin kuin on suunniteltu ja joskus jopa tekisi mieli luovuttaa. Silloin tarvitaan ympärillä olevaa tukea ja kannustusta, ja ennen kaikkea uskoa itseensä. Ja lopulta – toteutettuasi pitkäaikaisen unelmasi, olet sydämesi pohjasta kiitollinen itsellesi että teit sen. Voit olla ylpeä itsestäsi.

Tervetuloa sivuilleni!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s